Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Micii Reporteri dau concurs! Care-i cel mai bun?

Pe data de 12 noiembrie, micii reporteri vor participa la un concurs de testare a cunoștințelor dobândite pe parcursul cursurilor estivale de jurnalism, organizate în cadrul proiectului Biblio-Vacanța derulat de Biblioteca Mihai Eminescu. Concursul se va desfășura sub forma unui test cu două probe: teoretică și de creație. 

Copiii-reporteri vor avea, pentru proba de creație, de compus un articol de presă pe o temă dată, iar, la proba teoretică, ei vor răspunde la întrebări al căror răspuns se vor regăsi în cursurile predate în această vară. 

În urma derulării acestui concurs vor fi acordate două premii: marele premiu și premiul de popularitate. Marele premiu va fi acordat concurentului care obține cel mai mare punctaj de la juriul care va analiza lucrările. Din juriu vor face jurnalisti si profesori de limba română dar și un reprezentant al elevilor. Acesta va fi ales in functie de implicarea si devotamentul pe care ni le va arata pana la organizarea concursului. Premiul de popularitate va reveni celui care obține cele mai multe like-uri pe facebook, precum cele mai multe afișări și comentarii la articolul realizat în timpul competiției. Toate articolele redactate în timpul concursului vor fi publicate pe blogul micilor reporteri.

Premiile vor reprezenta lucruri necesare unui reporter, dar despre asta vă vom anunța la timpul potrivit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu