Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Update! (video) Cadouri pentru copiii nevoiași de la copiii-reporteri


Așa cum au promis, copiii-reporteri au oferit, sîmbătă, cadouri unor copii mai săraci, în cadrul campaniei "ShoeBox-Un cadou într-o cutie de pantofi". Micuții au venit fiecare cu o cutie de pantofi goală, cu o coală de hârtie, scoci, foarfec și multă generozitate pentru o faptă frumoasă în pragul Crăciunului. 

Fiecare din cei 9 copii-reporteri a adus de-acasă câte un obiect vestimentar, dulciuri, jucării sau lucruri la care au putut renunța. Într-o artmosferă veselă, micuții au împachetat cutiile, au introdus lucrurile dăruite, în interior și apoi, au acoperit cutia cu capacul, la rîndul lui învelit în coala de hartie-cadou. 

Copiii-Maria, Alexandra, Ioana, Daria, Ilinca, Elena, Karina, Radu (fratele Ioanei), Teodora, Ramona- au mers împreună, apoi spre locul unde se colectează toate aceste cadouri. 

Până pe data de 21 decembrie, oricine poate fi un Moș Crăciun pentru un copil sărman, un copil care nu a primit, poate niciodată ceva în preajma Crăciunului.

Copiii-reporteri vor scrie fiecare impresii despre această acțiune în care s-au implicat cu dragoste! 

Relații se pot obține la telefon Ailoaie Luminita, tel 0734 885 558. 
Sediul de colectare este str. STEFAN LUCHIAN , NR 20, ap.21, lângă CAR MUNICIPAL.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu