Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

joi, 1 decembrie 2011

Ziua Națională petrecută în Centrul Istoric și la Nevăzători de către copiii-reporteri

Micii Reporteri au participat, joi, de ziua națională, la manifestările dedicate acestei zile. Evenimentele au avut loc în Piața 1 Decembrie din Centrul Istoric al Orașului, iar copiii-reporteri au avut ocazia să-si exerseze talentul și cunoștințele dobândite la cursurile de jurnalism și foto-jurnalism. Micuții au ilustrat evenimentul cu imagini surprinse atît din timpul paradei militare cît și de la momentul festiv, când botoșănenii au fost invitați să servească fasole cu cârnați. 

În curând veți citi pe acest blog articolele lor, dar și fotografiile pe care le-au realizat!!!! Traseul de 1 decembrie al copiilor a continuat cu un popas la ...nevăzatorii botoșăneni care au sărbătorit, la rîndul lor, această importantă zi. Cu această ocazie, copiii-reporteri au luat interviuri de la membrii tarafului format din nevazatorii botoșăneni. Daria Ichim va realiza pentru următorul număr al ziarului Buzz un articol despre existenta acestui taraf. Interviurile copiilor cu membrii tarafului cu ocazia acestei zile le veti citi chiar pe blogul lor.

Până când veți putea citi articolele lor  de la acest eveniment, chiar aici pe blog, va invităm să citiți cîteva articole recente în care protagoniști au fost ei.

Pentru 1 decembrie, nevăzătorii din Botoşani au pregătit un program artistic pe care l-au susţinut în Clubul filialei, din Centrul Vechi al Botoşanilor. „La concurenţă” cu fanfara condusă de Dumitru Gherman, ce a cântat în vecinătatea Monumentul eroilor (la finalul programului oficial), artiştii nevăzători au intonat cântece în ton cu momentul, care au rezonat perfect cu atmosfera zilei, dar şi cu steagul tricolor...mai multe BotosaniNews.ro


Moment emoţionant la finalul ceremoniei militare, dedicate Zilei Naţionale. Mai mulţi copii au dorit să se fotografieze cu veteranii botoşăneni.
Cel mai bucuros de gestul celor mici a fost colonelul (r) Ilie Pascal, care, înainte de război, a fost învăţător. ... mai multe Monitorul de Botosani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu