Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

duminică, 27 noiembrie 2011

Miss și Mister Boboc, un spectacol cu emoții și surprize pentru liceenii botoșăneni


Finala concursului Miss și Mister Boboc, desfășurată în cadrul Festivalului Toamna Bobocilor, a adus multe emoții și surprize. Evenimentul s-a desfășurat, la mijlocul lunii noiembrie, la Casa de cultura a Sindicatelor din Botoșani. Sala de spectacole a fost plina de tineri liceeni, doritori sa vada finala concursului "Miss si Mister  Boboc 2011" din cadrul festivalului "Toamna Bobocilor".

Aplauzele i-au incurajat pe finaliștii liceelor înscrise în competiție. Din păcate, unii spectatori nu ii susțineau deloc pe concurenți. Fluieraturile și  cocoloașele de hartie aruncate de unele persoane, care au venit doar sa se distreze pe seama concurentilor, au fost tratate cu nenumărate atentionari din partea gazdelor, dar fără prea mult rezultat.

Toate liceele din Botosani au participat la acest concurs. Concuenții, reprezentanți ai fiecărui liceu,  au trecut prin patru probe, acestea fiind: proba de zi, proba sport, proba costumelor de seară și cea a dansurilor de societate.

Concurentii au creat spectacol, pe scenă, la toate probele fiind aplaudații de spectatori. Emoțiile concurenților, dar și ale părintilor ori ale sustinătorilor s-au simtit puternic în sală. Majoritatea celor de pe scenă a avut parte de galerii gălăgioase care au venit dotate cu pacarte pe care scria numele lor. Emoțiile concurenților s-au simțit în micile stîngăcii de pe scenă, care însă nu au pus mari probleme juriului care i-a notat. 

În afară de premiul cel mare, titlul de Miss și Mister Boboc, a mai fost acordat si un premiu de popularitate. Acesta s-a acordat în urma unui sondaj făcut pe siteul Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani in urma căruia susținătorii și-au votat favoriții. Cei care au întrunit cele mai multe voturi au fost Mara Bucșinescu, care a reprezentat Liceul de Arte "Stefan Luchian" și Codrin Epuraș de la Liceul "A.T Laurian". Cei doi au fost declarați și marii câștigători ai serii de către juriu. Probele concurenților au fost îmbinate cu momente artistice susținute de elevi talentați ai liceelor botoșănene.  

În timp ce juriul delibera câștigatorii, publicul a avut parte de mai multe momente artistice. Printre cei care au evoulat pe scenă, s-au aflat și cele două prezentatoare Viviana Sposub și Alexandra Grigoroșcuță cât și Ioana Mititelu, Alexandra Mera, Trupa Prolog, Alexandra Mateiuc, Raul Poamaneagra si Alexandra Necseanu.

Concurentii câștigătorii (foto) au fost Mara Bucșinesu și Codrin Epuraș , cei care au câștigat și premiile de popularitate. Acestia au fost foarte fericiți de premiul obținut și sunt mândri de liceul pe care l-au reprezentat, după cum ne-au declarat.

Autor: Ioana Frăsinescu (10 ani, Liceul de Artă "Ștefan Luchian")

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu