Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

duminică, 13 noiembrie 2011

Meseria de pedagog e un vis împlinit

Articol: "Meseria, bratara de aur" - Tema pentru concursul de creaíe și verificare a aptitudinilor pentru viitorii cursanți ai cursului de jurnalism pentru copii "Micii Reporteri":

"Să lucrezi cu copiii este cel mai plăcut, dar şi obositor lucru în acelaşi timp. Pentru copii, însă nu e obositor deloc. Asta au demonstrat-o profesorii şi elevii, care au participat la festivitatea de deschidere a cursurilor de la Palatul Copiilor din Botoșani.  Unul dintre cursurile derulate la Palatul Copiilor de câţiva ani este cel de fizică aplicată. Sunt mulţi copii înscrişi la acest curs, iar spaţiul nu este încăpător pentru câţi copii ar dori să-l urmeze. "După ce ne vom strînge destui copii, ne vom muta într-un loc mai încăpător", ne-a spus profesorul îndrumător. E mare lucru să munceşti din plăcere. Se poate spune că acesta este cel mai frumos vis împlnit"

 P.S. Facem precizarea că articolele scrise nu reflectă întrutotul realitatea; sunt creații ale elevilor prin care s-a dorit să se urmărească modul în care ei știu să respecte structura unui articol de presă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu