Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

marți, 8 noiembrie 2011

Micii Reporteri vor fi evaluaţi!

Micii reporteri vor fi, sâmbătă evaluaţi. Atît copiii care au urmat cursul de jurnalism organizat de Asociaţia Culturală "Adrian Enache", în cadrul Biblio-Vacanţa, cît şi cei care vor îl vor urma în perioada următoare vor susţine, sâmbătă, 12 noiembrie, concurs. 

Copiii care deja au primit noţiunile elementare despre meseria de jurnalism vor primi atît subiecte de teorie, cît şi de creaţie, în timp ce cei care vor fi viitorii mici reporteri vor fi testaţi doar cu subiecte de creaţie. Primilor li se vor testa nivelul cunoştinţelor dobândite în vară şi posibilitatea de a redacta un articol de presă, în timp ce celorlalţi, doar puterea de creaţie, posibilitatea de a crea un articol de presă. 

Lucrările copiilor vor fi evaluate de un juriu format din jurnalişti şi profesori de limba şi literatura română, iar cea mai bună lucrare va fi premiată. 

Trebuie menţionat că, la final, pe data de 6 decembrie, când vor fi făcute publice rezultatele, vor fi acordate două premii: Premiul special al juriului şi Premiul de Popularitate.

Toţi copiii participanţi vor primi diplome de participare.

Despre membrii juriului precum şi despre premiile pe care le vor primi, detalii, ÎN CURÂND!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu