Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Foto-jurnalismul pe înțelesul copiilor

Copiii-reporteri iau cursuri de foto-jurnalism. După ce, în vară, ei au primit lecții despre jurnalism, finalul de an îi prinde cu un nou curs, care le va aduce noi cunoștințe de care se vor putea folosi mai târziu. 

Cei mai pasionați de fotografie vor ști cum lucrează un fotograf și cum își exercită meseria un fotoreporter. Există diferențe între cei doi,  iar micii reporteri le vor cunoaște la finalul acestui curs. 

Totodată, ei vor ști să realizeze o fotografie ținând cont de principalele reguli astfel încât ea să descrie, fără cuvinte, ceea ce exprimă. Cursul de fotojurnalism este gratuit și a început, sâmbătă, 19 noiembrie.

Orele sunt predate de Ovidiu Porohniuc, membru în Clubul fotografilor și pasionat de fotografie. Ovidiu este pasionat și de zona IT, fiind cel care administrează siteul www.4botoșani.ro.

Copiii vor fi evaluați, în urma participării la acest curs, prin propriile lor lucrări reprezentate de fotografii realizate chiar de ei. Revenim cu detalii cât de curînd! Se anunță un curs activ, creativ și ...interactiv cu internauții!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu