Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

duminică, 13 noiembrie 2011

Micii Reporteri au susținut concurs! Vezi cum îi vei putea susține!!!

Ziua de sâmbătă a fost una de evaluare pentru copiii-reporteri. Micii reporteri care au urmat cursul de jurnalism în această vară au susținut, sâmbătă, de la ora 15.00 un concurs de evaluare a cunoștințelor dobândite la cursul de jurnalism "Micii Reproteri", organizat de Asociația Culturală "Adrian Enache", în cadrul Biblio-Vacanța a Bibliotecii Județene "Mihai Eminescu". Concursul a fost împărțit în două secțiuni: secțiunea copiilor care au urmat în vară cursurile de jurnalism și secțiunea copiilor care au aderat ulterior la acest curs. Testul de evaluare pentru copiii care au urmat deja acest curs a cuprins 4 subiecte, din care 2 de teorie pură, unul care a îmbinat teoria cu creația și un alt subiect doar pe creație. Copiii care nu au urmat cursurile de jurnalism au avut de trecut doar printr-o proba de creatie la care au scris un articol pe o temă dată.

Pe blogul micilor repoerteri, vom publica articolele scrise de copii la subiectul numărul 4: Redactați un articol de presă (interviu, reportaj, relatare, știre)despre locul de muncă ideal pentru voi, urmînd ca cei care accesați blogul copiilor-reporteri să votați fie prin comentarii la articole, fie prin likeuri pe facebook, articolul cel mai popular!Semnatarul articolului va primi premiul de popularitate!

Juriul format din Ioana Matfeev (jurnalist și inițiator al acestui curs), Anca Melinte (profesor de limba română) și Radu Căjvăneanu (jurnalist și profesor de limba română) va alege în urma unui barem de corectare cele mai bune lucrări. În urma rezultatelor, se vor acorda: Premiul I (premiul special al juriului), premiul II, premiul III. Toți copiii participanți vor premii diplome de apreciere. Ocupanții locurilor I,II și III vor primi și premii!!! Dar despre asta vă vom anunța cât de curând!

Articolele pe care le veți găsi publicate pe blog nu vor fi semnate decât după deliberări!!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu