Click, read and vote!

Citește aici lucrările copiilor-reporteri care au participat la concurs. Apoi votează-le la sondajul afișat pe blogul lor!

miercuri, 28 decembrie 2011

Copiii-reporteri, in campania Shoe-Box,,,


Shoe Box -Cadoul din cutia de pantofi” este o campanie prin care putem dărui, de Crăciun, cadouri pentru copiii  saraci şi orfani, pentru a le readuce zâmbetul pe faţă.                                                                      

Dacă vrei să te implici în această campanie ai nevoie de multă răbdare, dar şi de timp. Dar,  oare de ce se numeşte chiar ,,Cadoul din cutia de pantofi”? Deoarece cadoul tău este pus într-o cutie de pantofi, frumos ambalată. După aceea, cadoul va fi dus la centrul de colectare a acestora din oraşul tău. Acolo, un grup de oameni îl va primi şi îl va duce la căminele de copii.

Campania se desfăşoară în multe oraşe cum ar fi Bucureşti,Constanţa, Botoşani, Sighişoara, Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca şi Zalău.

Iată că, anul acesta, la a 5-a editie a acestei campanii, noi, Copii Reporteri, ne-am alăturat să dăm o mână de ajutor cu câteva cadouri, pentru a-i ajuta pe copiii defavorizaţi.

Noi ne-am strâns la sediul Europe Direct din spatele Bibliotecii Judeţene ,,Mihai Eminescu” pentru impacheta cutiile. Cu multă grijă, precizie, dar şi cu dorinţa de a ajuta acei copii, am terminat de impachetat cadourile şi am pornit spre centrul de colectare de pe strada Ştefan Luchian numărul 20.

De acolo, peste o saptamana de la donarea pachetelor noastre se stransesera peste 130 de cadouri care au fost duse la institutii unde se afla copiii care provin din familii defavorizate. Nu e rau pentru primul an in care Botoşaniul se implica! La anul, vom fi din nou la dartorie pentru a aduce o bucurie acestor copii...(Daria Ichim)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu